Εκπτώσεις: Ανανεώστε έξυπνα τη γκαρνταρόμπα σας..

Εκπτώσεις: Ανανεώστε έξυπνα τη γκαρνταρόμπα σας..

ekptosis ananeoste exipna ti gkarntarompa sas photo on suggestions

Εκπτώσεις: Ανανεώστε έξυπνα τη γκαρνταρόμπα σας..

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και όλες μας λίγο-πολύ ψάχνουμε τα απαραίτητα κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μας, από ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ κ.λ.π. Οι εκπτώσεις πολλές φορές είναι μια μεγάλη παγίδα, αν δεν έχουμε εκ των προτέρων αποφασίσει τι χρειαζόμαστε και τι μας κάνει ανάγκη. Το να βγούμε στην αγορά και να ψωνίσουμε αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη έκπτωση, σίγουρα δεν θα μας βγει σε καλό, μια και το πιο πιθανό είναι να παραμείνουν στη ντουλάπα μας αφόρετα.

Κάντε ένα οδηγό αγοράς πριν βγείτε για ψώνια, συμβουλευόμενη πάντα τη ντουλάπα σας. Το πρώτο και βασικότερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας είναι το μαύρο φόρεμα, αν και ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Αν δεν έχετε λοιπόν, ή έχετε βαρεθεί αυτό που φορούσατε μέχρι τώρα, τότε επενδύστε σε ένα μαύρο φόρεμα, που με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα σας χαρίσει πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις.

Η δεύτερη αγορά πρέπει να περιλαμβάνει ένα παλτό, σε μαύρο ή γκρι χρώμα. Αν έχετε ήδη, τότε επιλέξτε ένα πόντσο ή μια κάπα που θα γίνει αγαπημένο σας κομμάτι.

Το αμέσως επόμενο κομμάτι του οδηγού μας, περιλαμβάνει γόβες ή μπότες. Ότι εσείς έχετε ανάγκη. Οι γόβες θα μπορούσαν να είναι σε μαύρο ή nude χρώμα, ενώ οι μπότες σε μαύρο ή καφέ.

Η επένδυση σε μια καλή τσάντα σε περίοδο εκπτώσεων, θα σας δώσει τη λύση που χρειαζόσαστε.

Αν καλύψετε τις παραπάνω ανάγκες, τότε σειρά έχουν τα αξεσουάρ. Τα εντυπωσιακά και μεγάλα κολιέ μπορούν να δώσουν πόντους ακόμα και σε ένα απλό φόρεμα ή ένα μακό μπλουζάκι. Αποκτήστε όσα κομμάτια μπορείτε, σκεπτόμενη πάντα τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε με τα ρούχα που ήδη υπάρχουν στην ντουλάπα σας.

Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας, σίγουρα θα κάνετε τις πιο έξυπνες αγορές σας. Ψωνίστε έξυπνα στις εκπτώσεις λοιπόν και ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας για το υπόλοιπο του χειμώνα.. Καλές αγορές!!

Τα ρούχα είναι ΖΙΝΙ , τα παπούτσια Tsakiris Mallas και τα κοσμήματα Folli Follie. Μπορείτε να τα βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και στα e-shop ziniboutique.com, tsakirismallas.gr, follifollie.gr.