Παπούτσια Migato Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 Νέα Καμπάνια

Παπούτσια Migato Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 Νέα Καμπάνια

papoutsia migato fthinoporo chimonas 2015 2016 nea kampania 20 w710 h710 photo on shoes

Παπούτσια Migato Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 Νέα Καμπάνια.

Η νέα καμπάνια Migato 2015-2016 κυκλοφόρησε και μας εντυπωσίασε. Γόβες, μπότες, μποτίνια, μπαλαρίνες και τσάντες, σε μοναδικά σχέδια ήρθαν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να ομορφύνουν τα βήματα μας για τη νέα σεζόν.

Η MIGATO δημιούργησε μία νέα, διεθνή καμπάνια, πρεσβευτή των Ελλήνων και των ανεξάντλητων δυνατοτήτων τους. Έξι καθημερινοί και σύγχρονοι νέοι πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια. Πρόκειται για τους καθημερινούς ήρωες μιας γενιάς σύγχρονων Ελλήνων νέας κοπής, που θέτουν στόχους και όνειρα, ασκούνται και μάχονται για τις μεγαλύτερες διακρίσεις. Είναι κοσμοπολίτες, θα μπορούσαν να ζουν στη Νέα Υόρκη, στο Τόκιο ή στο Λονδίνο, όμως κυκλοφορούν στην Ελλάδα και παλεύουν για την επόμενη μέρα, νιώθοντας ισότιμοι πολίτες του κόσμου.

Δεν τους λείπει τίποτα, τα αξίζουν όλα.Αυτούς τους πρωταγωνιστές της αληθινής ζωής θέλει η ελληνική εταιρεία να φορούν υπερήφανα τις δημιουργίες της. Οι λέξεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα γενιά, όπως «δημιουργία», «ελπίδα», «όρεξη», «αδρεναλίνη», συμπιέζονται σε ένα εύηχο motto που θα συνοδεύει επικοινωνιακά την MIGATO από εδώ και πέρα: #generationFOS.

Ο ελληνικός χαρακτήρας της καμπάνιας προβάλλεται διακριτικά και στο σκηνικό της φωτογράφισης. Τα φολκλόρ παραδοσιακά στοιχεία εμπνευσμένα από την Ήπειρο, αναμειγνύονται με το μοντέρνο styling και τα κυρίαρχα σχέδια της νέας συλλογής, αποπνέοντας ένα διεθνή αέρα.Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν που η MIGATO συνεργάζεται με τον Τάσο Σοφρονίου και την επιλεγμένη ομάδα Ελλήνων συνεργατών του, που συντέλεσαν για αυτό το αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Δείτε τη νέα καμπάνια στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Όλα τα παπούτσια και τσάντες μπορείτε να τα βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο e-shop της εταιρίας migato.com/eshop/