Βαζελίνη: Μυστικά ομορφιάς που θα λατρέψετε

Βαζελίνη: Μυστικά ομορφιάς που θα λατρέψετε

vazelini mistika omorfias pou tha latrepsete w710 h710 photo on beauty
Βαζελίνη: Μυστικά ομορφιάς που θα λατρέψετε

Ένα από τα πιο παλιά προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούσαν, και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν, οι γυναίκες είναι η Βαζελίνη. Υπάρχουν πολλά tips που κάνουν την κάθε γυναίκα που ξεκινάει να τη χρησιμοποιεί να την έχει μόνιμα στο ντουλάπι με τα καλλυντικά της.

Ας δούμε μερικά μυστικά ομορφιάς με Βαζελίνη. Καταρχάς να πούμε ότι είναι από τα πιο ενυδατικά προϊόντα που υπάρχουν, οπότε ενυδατώνουμε τέλεια αγκώνες, φτέρνες, χέρια και χείλη, απλώνοντας απαλά επάνω τους πριν τον βραδινό ύπνο. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μόνη της για ενυδάτωση ή σε συνδυασμό με ζάχαρη για να πετύχετε το τέλειο scrub.

Είναι ένα από τα πιο δυνατά ντεμακιγιάζ προσώπου, ακόμα και για μάσκαρα ή βαρύ μακιγιάζ. Απλώστε ελάχιστη ποσότητα σε λίγο βαμβάκι και ξεβάψτε το πρόσωπο σας.
Για να μην πονάτε όταν βγάζετε τα φρύδια σας, απλώστε με το δάχτυλο ταμποναριστά λίγη βαζελίνη στο σημείο που θα αποτριχώσετε.

vazelini mistika omorfias pou tha latrepsete 1 w710 h710 photo on beauty

Αν θέλετε περισσότερη διάρκεια στο άρωμα σας, απλώστε ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης στα σημεία που θα ψεκάσετε, όπως πίσω από τα αυτιά και τους καρπούς. Στη συνέχεια φορέστε το άρωμα σας και να είστε σίγουρες ότι θα διπλασιάσει σχεδόν τη διάρκεια του.

Αν είστε από τις γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους μόνες στο σπίτι, ίσως ήδη γνωρίζετε ότι αν απλώσετε βαζελίνη στο στεφάνι της κεφαλής, κροτάφους κ.λ.π. δεν θα εισχωρήσει η βαφή και δεν θα έχετε ατυχήματα.

Τέλος να σας αναφέρω ότι η βαζελίνη βοηθάει στη δημιουργία γρήγορου και βαθύ μαυρίσματος στην παραλία, αν χρησιμοποιηθεί πάνω από τα αντηλιακό σας. Προσοχή: Ποτέ δεν την χρησιμοποιούμε μόνη της στον ήλιο.