Επίπεδη κοιλιά σε 6 απλά βήματα!

Επίπεδη κοιλιά σε 6 απλά βήματα!

epipedi kilia se 6 apla vimata w710 h710 photo on beauty
Επίπεδη κοιλιά σε 6 απλά βήματα!

Θέλετε να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που πάντα ονειρευόσασταν; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα!

1. Μειώστε το αλάτι!
Το νάτριο που περιέχει το αλάτι δεσμεύει και κατακρατεί το νερό κι έτσι προκαλείται έντονο οίδημα στην περιοχή της κοιλιάς.

2. Πείτε ναι στον πολύ ύπνο!
Οι ορμονικές αλλαγές που παρατηρούνται όταν είμαστε κουρασμένοι οδηγούν στην αυξημένη συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Επίσης, η κούραση μας κάνει να επιζητούμε ενέργεια, κυρίως με τη μορφή ζάχαρης και λιπαρών, με αποτέλεσμα να παίρνουμε λίπος που συνήθως μαζεύεται στη κοιλιακή χώρα.

3. Καταναλώστε προβιοτικά.Τα προβιοτικά είναι τα «καλά βακτήρια» που καταπολεμούν το φούσκωμα. Τα γαλακτοκομικά με αρκετές ποσότητες προβιοτικών βοηθούν σημαντικά στην πέψη ώστε να αποφύγουμε το ανεπιθύμητο φούσκωμα.

4. Περιορίστε το αλκοόλ!
Οι υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, αφυδατώνουν τον οργανισμό και προκαλούν φούσκωμα. Εκτός από τα αλκοολούχα, ο καφές και τα αναψυκτικά έχουν τα ίδια αποτελέσματα, καθώς ερεθίζουν το γαστρεντερικό.

5. Καταπολεμήστε το στρες.
Το στρες κάνει τον εγκέφαλο να παράγει υπερβολικές ποσότητες κορτιζόλης, της γνωστής «ορμόνης του στρες». Το αποτέλεσμα είναι η συσσώρευση λίπους και το φούσκωμα στην κοιλιά. Οι βαθιές αναπνοές και η γιόγκα ενεργοποιούν το παρασυμπαθητικό σύστημα και μας βοηθούν να χαλαρώσουμε.

6.Κάντε γυμναστική!
Χωρίς άσκηση δεν θα δείτε αποτέλεσμα. Η συχνή και τακτική γυμναστική θα σας βοηθήσει να ξεπρηστείτε και να «σφίξετε». Οι κοιλιακοί είναι εννοείται το Α και το Ω για μια επίπεδη κοιλιά. Εμπρός μαρς λοιπόν!

Πηγή: star.gr