Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα μέσα σε 7 ημέρες!

Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα μέσα σε 7 ημέρες!

antimetopise tin kittaritida mesa se 7 imeres 1 w710 h710 photo on beauty
Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα μέσα σε 7 ημέρες!

Η καινοτομία στη δράση κατά της κυτταρίτιδας μπαίνει σε μια νέα διάσταση

Η κυτταρίτιδα αγγίζει περισσότερες από 9 στις 10 γυναίκες, και η εμφάνισή της οφείλεται στη μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών στη λήψη βάρους.

Ακόμα πιο κοντά στις γυναίκες και πάντα αποτελεσματικά τα Εργαστήρια Elancyl μπαίνουν σε μια νέα διάσταση και αποκαλύπτουν μια μέγιστη επιστημονική ανακάλυψη που θα φέρει την επανάσταση στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας. Μετά από 10 χρόνια έρευνας εγκαινιάζουν μια νέα εποχή λανσάροντας ένα προϊόν-αληθινή επανάσταση κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού με το πρώτο σύμπλεγμα, ικανό να στοχεύσει στην αρχιτεκτονική της κυτταρίτιδας, το Slim Design με [Σύμπλεγμα Καφεΐνης]3D.

Πρώτο σύμπλεγμα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ικανό να στοχεύσει στην αρχιτεκτονική της κυτταρίτιδας σε 3 διαστάσεις.

Μια καινοτομία με πρωτοποριακά συμπυκνωμένα δραστικά αποτελεσματικά συστατικά που αλληλοσυμπληρώνονται στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας. Ο μοναδικός συνδυασμός με [Σύμπλεγμα Καφεΐνης ]3D είναι η πρώτη αγωγή, ικανή να καταπολεμήσει απευθείας τη σκλήρυνση των ιστών και να εγγυηθεί ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

antimetopise tin kittaritida mesa se 7 imeres w710 h710 photo on beauty

Ο Κισσός, η Καφεΐνη και για 1η φορά ένα μοναδικό φυτικό συστατικό η Σαλάσια που δρα απευθείας κατά της σκλήρυνσης του ινώδους ιστούς που περιβάλλει τα λιποκύτταρα, ένας από τους βασικούς υπεύθυνους στη δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού**.

Παράλληλα, το Slim Design, έχει επίσης μια απολαυστική και πλούσια σύνθεση, εμπλουτισμένη με χρωστικές που αντανακλούν το φως για άμεση ορατή λείανση… Επιπλέον οι θρεπτικοί του παράγοντες προσφέρουν βέλτιστη ενυδάτωση και τυλίγουν το δέρμα με ένα δροσερό, δυναμικό άρωμα.

Αποτέλεσμα; Λείο και σφριγηλό δέρμα απαλλαγμένο και από την πλέον επίμονη κυτταρίτιδα!

Μια εφαρμογή το πρωί είναι αρκετή για 24ωρη αποτελεσματικότητα.

*Αυτοαξιολόγηση: κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 57 γυναίκες 18 έως 49 ετών

**αποδεδειγμένο σε test in vitro στο προϊόν

Πηγή: www.queen.gr/