Βραχιόλι της Folli Follie στηρίζει τους πάσχοντες από Καρκίνο

Βραχιόλι της Folli Follie στηρίζει τους πάσχοντες από Καρκίνο

vrachioli tis folli follie stirizi tous anthropous pou paschoun apo karkino 2 w710 h710 e1385983701460 photo on accessories

Ένα νέο βραχιόλι, συλλεκτικό κόσμημα παρουσίασε η Folli Follie στηρίζοντας τον αγώνα κατά του καρκίνου.

Φέτος τα Χριστούγεννα η Folli Follie στηρίζει το μη-κερδοσκοπικό σωματείο “ I Live for Me”. Το αποτέλεσμα; Ένα συλλεκτικό βραχιόλι που γίνεται σύμβολο στον αγώνα υποστήριξης των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα.

Η σχεδιαστική ομάδα της Folli Follie εμπνεύστηκε από το λογότυπο του μη κερδοσκοπικό σωματείου I LIVE FOR ME και δημιούργησε ένα μοναδικό βραχιόλι όπου πρωταγωνιστεί το σύμβολο κάθε μεταμόρφωσης: η πεταλούδα.

vrachioli tis folli follie stirizi tous anthropous pou paschoun apo karkino 1 w710 h710 photo on accessories

Πρέσβειρα της πρωτοβουλίας αυτής είναι η πανέμορφη ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου. Ας στηρίξουμε κι εμείς την προσπάθεια αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το εντυπωσιακό βραχιόλι I LIVE FOR ME της Folli Follie συνδυάζει τους nude τόνους με το χαρακτηριστικό ροζ χρυσό της Folli Follie και θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Δεκεμβρίου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για να ενισχύσουν τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME για την υποστήριξη ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα.

Η τιμή του είναι 40 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες: follifollie.com

vrachioli tis folli follie stirizi tous anthropous pou paschoun apo karkino 3 w710 h710 photo on accessories