Άννα Μαρία Μαζαράκη 2015-2016 Βραχιόλια νέας συλλογής

Άννα Μαρία Μαζαράκη 2015-2016 Βραχιόλια νέας συλλογής

anna maria mazaraki 2015 2016 vrachiolia neas sillogis w710 h710 photo on accessories

Άννα Μαρία Μαζαράκη 2015-2016 Βραχιόλια νέας συλλογής.

Η λατρεμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων Άννα Μαρία Μαζαράκη μας παρουσίασε τη συλλογή της με βραχιόλια για το Φθινόπωρο χειμώνας 2015-2016. Εκπληκτικά σχέδια μας περιμένουν για άλλη μια φορά, να επιλέξουμε εκείνα που ταιριάζουν στο στυλ και τον τύπο μας και να εντυπωσιάσουμε με τις εμφανίσεις μας.

Στη νέα συλλογή θα βρείτε βραχιόλια από ροζ επιχρυσωμένο ορείχαλκο, με μάτια, πέρλες, σμάλτο, ζιργκόν, χάντρες και λευκές, μπλε, μαύρες ή ροζ ημιπολύτιμες πέτρες. Οι ταυτότητες και τα διάφορα σχέδια γούρια, όπως μάτια, πέταλο κ.λ.π., είναι από τις πιο hot επιλογές της σεζόν.

Όλα τα κομμάτια φοριούνται μεμονωμένα ή και πολλά μαζί, όπως είναι και η πρόταση της κ. Μαζαράκη, ενώ τα must προϊόντα είναι τα μάτια, οι σταυροί, οι πεταλούδες, το τετράφυλλο τριφύλλι καθώς και όλες οι πέτρες. Δείτε τη νέα εκπληκτική συλλογή της σχεδιάστριας σε βραχιόλια και επιλέξτε εκείνα που θα αναδείξουν το στυλ σας. Όλα τα κομμάτια θα τα βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα της εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο e-shop της εταιρίας annamariamazaraki.gr/el